Preview Mode Links will not work in preview mode

Problemlösningspodden

Sep 5, 2018

I avsnitt 5 pratar Ella Grundel om att ligga med någon som är 12år äldre (när du själv är 17år), om att vara rädd för att man inte kan visa känslor, att vara rädd för att känslorna svalnat, att känna sig jobbig och mycket mer! 

Skriv in dina problem till: 


Jul 19, 2018

I veckans podd pratar jag om hur du tar kontakt med killen du gillar i klassen, hur du ska hantera om det känns stelt, hur du hanterar svartsjuka vänner och är det okej att skriva med flera killar samtidigt? 

Skriv in dina problem till: problemlosningspodden@gmail.com

Ha en fin...


Jul 12, 2018

I dagens problemlösningspodd svarar jag på frågor om hur man vet att någon är kär i en, hur man ska hantera att plötsligt bli kär i ens ex bästis - eller när ens bästis plötsligt blir kär i ens kille! Jag pratar också om hur man kan hantera att någon man tror man är på G med skaffar flickvän och mycket...


Jul 5, 2018

I dagens problemlösningspodd pratar jag om om det är värt att satsa på killen trots att du snart ska flytta och då behöva ha ett distansförhållande, om pappor som är rasister, vänner som luktar illa och om åldersskillnader. 


Jun 28, 2018

Välkommen till det första avsnittet av Problemlösningspodden, en podd där jag - Ella Grundel, gör mitt bästa för att lösa era problem! 

Maila in problem till: problemlosningspodden@gmail.com

Idag pratar jag om vad som förväntas i ett förhållande, om det är okej att bli tillsammans med kompisens ex, hur du...